Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Porto Muinos Dulse vlokken bio (25 gr)

Porto Muinos Porto Muinos Dulse vlokken bio (25 gr)
Merk: Porto Muinos
Artikelnummer: 1621

3,33 3,75 

3,06 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Porto Muinos Dulse vlokken bio (25 gr)

Dulse is rijk aan vitaminen, mineralen en sporenelementen. Dulse bevat ook vezels, Xilan genaamd

Ingredienten
100% Zeewier, gedroogd (dulse/Palmaria palmate)
Kan sporen bevatten van schaal en schelpdieren
*afkomstig van biologische landbouw IE-ORG-03
Herkomst: Spanje

Voedingswaarden per 100g:

Voedingswaarden per 100g

Gedroogd

Gekweekt * RI %

Energie

 

937 kJ

224 kcal

154 kJ

37 kcal

2%

2%

Vet

waarvan verzadigd

0,5 g

0,1 g

0 g

0 g

0%

0%

Koolhydraten

waarvan suikers

21 g

0,2 g

2,1 g

0 g

1%

0%

Vezels

31 g

7 g

 

Eiwitten

18 g

3,6 g

7%

Zout

4,4 g

0,08 g

1%

*RI = Referentie Inname      

Gebruik
Dulse zeewier vlokken is een makkelijk te gebruiken, gezonde, kleurrijke smaakmaker. 
Dulse vlokken strooi je gedroogd over je gerecht bijvoorbeeld over salades. Je kunt ze bakken als snack, koken als bijgerecht bij vlees- en visgerechten. Het wordt ook gebruikt door soepen, roereieren, kroketten, pasteien of pasteitjes, rijst, pasta, enz...
Aanbevolen gebruik: 5 gr per dag

Koel en droog bewaren.

Distributeur
Your Well
Marconiweg 55
3225 LV Hellevoetsluis

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Porto Muinos Porto Muinos Dulse vlokken bio (25 gr)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen