Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Primeal Ravioli tomaat ricotta bio (250 gr)

Primeal Primeal Ravioli tomaat ricotta bio (250 gr)
Merk: Primeal
Artikelnummer: 7709

3,79 3,95 

3,48 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Primeal Ravioli tomaat ricotta bio (250 gr)

Ravioli tomaat & ricotta. Semi-verse pasta

Ingredienten
Pasta: griesmeel van hoogwaardige harde tarwe*, water, palmolie**. Vulling (40%): paneermeel* (tarwebloem*, gist*),ricotta* (melk), gedroogde tomaten*, aardappelvlokken*, palmolie**, zeezout, kruiden* (basilicum*, oregano*, peper*), ongerraffineerde rietsuiker*, emulgator: sojalecithine*. Totaal gehalte ricotta 8% en tomaat 4%.
*afkomstig van biologische landbouw. 
**biologische palmolie afkomstig uit duurzame en milieuvriendelijke landbouw.

Allergeneninformatie
Bevat gluten, melk en soja.
Kan sporen bevatten van selderij.

Voedingswaarde per 100 gr: 

Energie 1266 kJ / 300kcal
Vetten 6,2 gr
 waarvan verzadigd 2,2 gr
Koolhydraten 50 gr
 waarvan suikers 3,4 gr
Vezels 5,2 gr
Eiwitten 8,6 gr
Zout 1,5 gr

Gebruik
Breng 2.5 ltr gezouten water aan de kook. Kook de pasta zonder het bakje op een laag vuurtje. Laat 12 min. koken voor "al dente" (beetgaar) en 15 min. voor gaar.

Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren. In de koelkast bewaren en na opening snel verbruiken

Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES 

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Primeal Primeal Ravioli tomaat ricotta bio (250 gr)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen