Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Cereal Bio Street food teriyaki bio (220 Gram)

Cereal Bio Cereal Bio Street food teriyaki bio (220 Gram)
Merk: Cereal Bio
Artikelnummer: 216298

4,05 5,18 

3,72 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Cereal Bio Street food teriyaki bio (220 Gram)

Cereal Bio Street food teriyaki bio

Rijst, groenten en gember

Ingredienten
Water, volkoren langkorrelrijst uit Camargue BGA* 24,1%, wortelen* 9%, uien* 10,4%, rode paprika's* 5,9%, getextureerde SOJAeiwitten* 3,6%, zonnebloemolie*, SOJAsaus* 3,3% (water, SOJA*, TARWE*, zeezout, alcohol*), honing* 2,5% citroensap* 1,8%, ontoliede SOJAmeel* 1,5%, gemberpoeder*, uienpoeder*, volkoren zwart SESAMzaad*, TARWEGLUTEN*, knoflookpoeder*, zeezout
Kan selderij, noten, mosterd, eieren en melk bevatten 
*Ingredienten van biologische landbouw

Voedingswaarde  per 100g per 220 g
Energie 677 kJ / 161 kcal 1497 kJ / 357 kcal
Vetten 4,8 gram 11 gram
- waarvan verzadigd 0,6 gram 1,3 gram
Koolhydraten 21 gram 46 gram
- waarvan suikers 2,1 gram 4,6 gram
Vezels 5,9 gram 13 gram
Eiwitten 5,6 gram 12 gram
Zout 0,98 gram 2,2 gram

Gebruik
Magnetron: Open de bovenkant van de zak en verwarm 2 minuten op maximaal vermogen.
Aub-bain-marie: Plaats de gesloten zak gedurende 10 minuten in zacht kokend water.

Fabrikant/Distributeur
Nutrition & Sante Benelux NV
Postbus 2175
4800CD Breda

 

 

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Cereal Bio Cereal Bio Street food teriyaki bio (220 Gram)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen