Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mattisson Agaricus poeder bio (200 Gram)

Mattisson Mattisson Agaricus poeder bio (200 Gram)
Merk: Mattisson
Artikelnummer: MT2034

42,02 44,95 

38,55 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Mattisson Agaricus poeder bio (200 Gram)

Biologische Agaricus poeder

Voedingswaarde Nutritional value per 100 g per 3 g
Energie Energy 1180 kJ 35 kJ
282 kcal 8,5 kcal
Vet Fat 2,4 g 0,1 g
waarvan verzadigd of which saturated <1 g 0 g
Koolhydraten Carbohydrates 34 g 1 g
waarvan suikers of which sugars 3,8 g 0,1 g
Vezels Fibre 17 g 0,5 g
Eiwitten Proteins 30 g 0,9 g
Zout Salt <0,05 g 0 g

Ingrediënten
100% Biologisch Champignon poeder (Agaricus Bisporus, vruchtlichaam).

Gebruik
1-2 x daags een ruime theelepel (ca 3 g) oplossen in 250 ml water, thee, koffie, smoothie, soep of saus. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Fabrikant/distributeur
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen