Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg inonotus obliguus (60 vcaps)

Mattisson Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg inonotus obliguus (60 vcaps)
Merk: Mattisson
Artikelnummer: MT2051

Op voorraad.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzending boven €70,- in NL

in België vanaf €100,-

Eigen Apotheek

Producten ook af te halen

Tot 30% korting

Op de verkoopadviesprijs

13,29 16,95 

12,19 excl. BTW

Productomschrijving Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg inonotus obliguus (60 vcaps)

Mattisson Absolute chaga extract 350mg

Kruidenpreparaat

Chaga (Inonotus obliquus) groeit op de stam van berkenbomen en onttrekt hieruit het zgn. betaline zuur. Mattisson Chaga is afkomstig van berken rond het Baikal meer in Siberië. Traditioneel geoogst.

Samenstelling per vegetarische capsule:
Chaga extract (Inonotus obliquus) 350 mg.
Mattisson Chaga bevat een 12:1 heet-water extract met
minimaal 30% polysacchariden en 2% triterpenen (betaline
zuur derivaat).

Gebruik:
1-3 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen.

Fabrikant:
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Vraag over Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg inonotus obliguus (60 vcaps)?

Of neem contact op via

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Mattisson Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg inonotus obliguus (60 vcaps)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen