Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mattisson Cacao nibs raw bio (400 gr)

Mattisson Mattisson Cacao nibs raw bio (400 gr)
Merk: Mattisson
Artikelnummer: MT2180

8,58 8,95 

7,87 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Mattisson Cacao nibs raw bio (400 gr)

Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Door de cacaobonen niet te branden, blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen (antioxidanten, mineralen, enzymen en vezels) zoveel mogelijk te behouden. Daarnaast is het bekend dat bij het roosteren of branden van levensmiddelen juist ongezonde chemische veranderingen kunnen plaatsvinden. Cacaoproducten verkrijgbaar in de supermarkt zijn gebrand. Mattisson Bio Cacao Nibs Raw wordt gemaakt van ongebrande biologische cacaobonen en zijn kleine brokjes pure, rauwe cacao waaraan niets is toegevoegd (geen suikers of melkproducten).

Ingredienten
Rauwe gebroken cacao bonen biologisch 100%.

Land van herkomst: Peru.

Voedingswaarde per 100 gr
Energie 2600 kJ / 630 kcal
Vetten 55 gr
-waarvan verzadigd 34 gr
Koolhydraten 15 gr
-waarvan suikers 0,8 gr
Eiwitten 13 gr
Vezels 11 gr
Zout < 0,13 gr

Gebruik:
Mattisson Bio Cacao nibs Raw of Mattisson Cacao bonen Raw kunt u gebruiken om een heerlijke chocolade shake, chocolade repen of bonbons te maken.

Fabrikant:
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Mattisson Mattisson Cacao nibs raw bio (400 gr)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen