Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

Checklist voor je vakantie!

Geplaatst op 22-07-2021

Checklist voor je vakantie!

Eindelijk kunnen we onze koffers weer inpakken, de deur achter ons dichtdoen en heerlijk ontspannen op vakantie gaan. Wij helpen je gezond op reis te gaan met deze vakantie-musthaves. Houd uiteraard rekening met de coronamaatregelen in het land van bestemming, vergeet niet mondmaskers, handgel of je negatieve testuitslag!

Hulpmiddel tegen reisziekte

7 essentiële oliën ter bestrijding van misselijkheid en ongemakken veroorzaakt door reizen (wagen, boot, vliegtuig). Voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Je schudt het flesje en brengt met behulp van de roller wat olie aan op de binnenkant van je pols. Wrijf je polsen tegen elkaar aan en adem de aroma’s een paar keer diep in. De harmoniserende bestanddelen helpen je stress te verminderen. Pure Essentiel

Lenzen en lenzenvloeistof

Eyefresh

Tijdens je vakantie kan het superhandig zijn om een reisflacon vloeistof mee te nemen of daglenzen. We hebben voor zowel harde als zachte lenzen alles wat je nodig zou kunnen hebben.

Pijnstillers

Better safe than sorry! Misschien eet je in het buitenland een voedingsmiddel waar je lichaam niet goed op reageert, of er gebeurt iets anders waardoor je buikpijn of hoofdpijn krijgt. Het is heel prettig als je dan een pijn- en koortswerend middel bij je hebt. Paracetamol

vakantie

Zonnebrandcrème

Lavera Absoluut onmisbaar als je naar een zonnige bestemming gaat. Bescherm je huid goed met de Lavera Sensitive Sun Spray SPF30. Deze is 100% natuurlijk van biologische ingrediënten. Zeer geschikt voor gevoelige huid en waterbestendig. Lavera maakt bovendien geen gebruik van nanotechnologie! Zie ook de blog van Ineke Eebes over verstandig zonnen.

Hulp bij insectenbeten

Vaak ontkom je er niet aan met warm weer: je wordt gestoken door een insect. After Bite is een goede hulp in handige penvorm die perfecte verzachting, verlichting en verzorging biedt. Wrijf stevig met de pen op de gestoken plaats. Binnen 5 minuten merk je al resultaat en kun je weer genieten van de zon. Afterbite

Zuigtabletten

Bloem Handig als je met het vliegtuig gaat om hierop te zuigen tijdens het opstijgen, het dalen en de droge lucht tijdens de vlucht zelf. De toegevoegde honing werkt slijmoplossend zodat vastzittend slijm gemakkelijker loskomt en het zorgt voor een verzachtend laagje in je keel.

En laten we er vanuit gaan dat je dit allemaal niet nodig hoopt te hebben maar dat je gewoon, in alle rust, van je welverdiende vakantie kunt genieten!

Wij wensen je een heerlijke vakantie toe!

vakantie

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen